Yerebatan Sarnıcı

BASIN ODASI

KÜLTÜR A.Ş. Tüm Markalarıyla EMITT’te

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin tanıtım sponsoru olduğu EMITT Fuarı, 24-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul’un bir marka şehir olarak daha fazla tanınması ve bilinmesi anlayışıyla kültürel alanda başarılı çalışmalara imza atan Kültür A.Ş., bu yıl da zengin ve renkli bir stantla ziyaretçilerini ağırlayacak. Kültür A.Ş., 2. Hall 2740 numaralı stantta yer alacak.

Türkiye’nin ilk minyatür parkı olan Miniatürk’te yer alan Kızkulesi ve  III. Ahmet Çeşmesi maketleriyle görsel güzelliklerin sunulacağı  Kültür A.Ş. standında dünyanın ‘tam panoramik’ özelliği taşıyan tek müzesi olan Panorama 1453 Tarih Müzesi ise yeniçeri kostümü giymiş stant görevlileri eşliğinde tanıtılacak.Aralarında “En İyi kamu Yayıncılığı” ödülünün de olduğu pek çok ödüle layık görülen Kültür A.Ş. Prestij Kitapları da fuarda yer alacak.

Kültür A.Ş. Fuar Programı’na göre fuarın ilk günü olan 24 Ocak’ta  “Türk Dünyası Kültür Evleri” adına düzenlenen renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Programda Doğu Türkistan, Kazakistan ve Kırgızistan ekiplerinin müzikli dans gösterileri ile Tataristan şarkılarından oluşan minik konser yer alıyor.

Kültür A.Ş. Genel Müdürlük kampüsü içerisinde yer alan ve Türk Cumhuriyetlerinin yöresel yemeklerinin sunulduğu Zinnet Restaurant da fuarda stant açacak.

25 Ocak’ta, Türkiye’nin ilk minyatür parkı olan Miniatürk tanıtılacak. 3. Ahmet Çeşmesi ile Kızkulesi maketleri sergilenecek.26 Ocak’ta, dünyada ‘tam panoramik’ özelliği taşıyan tek müze unvanını taşıyan Panorama 1453 Tarih Müzesi, yeniçeri kostümü giyimiş stant görevlisi eşliğinde tanıtılacak. 27 Ocak’ta ise ‘Kitap Adam’ maskotları eşliğinde İstanbul Kitapçısı’nın tanıtımı yapılacak. Kültür A.Ş. Prestij Kitapları sergilenecek.